o podjetju naslovna

O kompaniji

Kompanija Labena  d.o.o.  od svog osnivanja  1993 godine, bavi se laboratorijskom opremom u oblastima farmaceutske, medicinske, prehrambene, petro-hemijske industrije i svim drugim područjima istraživanja i razvoja u akademskim institucijama. Našim kupcima u regiji nudimo potpuna tehnološka rešenja u procesnoj i laboratorijskoj analitici. Na ovaj način posredujemo kod uvođenja novih tehnologija i usavršavanju osoblja na svim tržištima gde smo prisutni.

U skladu sa željama naših kupaca pratimo razvoj i upotrebu novih proizvoda vodećih svetskih proizvođača već više od 20 godina. To nam omogućava dobar uvid u razvojne, poslovne i istraživačke procese naših klijenata. Blisko sarađujemo kod planiranja, opremanja i obuke korisnika visoko tehnološke  opreme koja je potrebna za precizan i kvalitetan rad.

U 2008 godini, u okviru kompanije, kao rezultat dugogodišnjeg razvoja aktivnosti, je otvoreno odeljenje za istraživanje i razvoj, koje blisko sarađuje sa fakultetima i institutima na područjima razvoja telemedicine, medicine i farmacije.

Naš cilj je da i dalje ostanemo među vodećim ponuđačima tehnoloških rešenja na tržištu i da u skladu sa potrebama naših partnera i klijenata proširimo  našu ponudu.

2012 godine, otvorili smo i petu kancelariju u regionu - Labena Srbija i na taj način zaokružili tržište svih republika bivše Jugoslavije. Labena je lokalno prisutna u 5 zemalja u regiji, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji, pored toga pokrivamo  Crnu Goru i Kosovo.