segmenti naslovna

InfraXact™ je analizator nemlevenih i mlevenih uzoraka u hrani i u njihovim sastojcima a može da analizira parametre poput proteina, masti, vlage i celuloze. 

InfraXact™ poseduje monohromator visokih performansi, baziran na NIR refleksiji i transmisiji u spektralnom opsegu talasnih dužina od 570 - 1850 nm.

InfraXact™ radi preko ISIScan programa. ISIScan je rutinski program, lako razumljiv, koji podržava najnovije tehnologije kalibracija uz napredne izveštaje i mogućnost razmene podataka. Instrument zahteva minimalno održavanje i jednostavnu obuku korisnika. Rad sa instrumentom je jednostavan: stavi se posuda za uzorak na mesto držača čaše, zatvori se poklopac i analiza počinje automatski. Da bi se obezbedio optimalna količina uzorka i da bi se dobili najbolji rezultatai, dizajniran je veliki broj različitih tipova čaša koje mogu da se koriste. InfraXact™ može biti smešten na bilo kom mestu i sa instrumentm može raditi i manje školovan operater, a da se zadrži visoka preciznost. Umrežavanje InfraXact™ instrumenata je podržano preko RINA programa.

At-line merenja

InfraXact™ PRO model je otporan na prašinu i vlagu i ispunjava IP65 uslov. Sa uređajem se upravlja preko kompjutera koji je ugrađen ekranom osetljivim na dodir. InfraXact™ LAB model se u svakom trenutku može nadograditi na InfraXact™ PRO model.